Orginal Dubai sjokoladeoppskrift"
Er du klar til å oppdage den unike smaken av Dubai-sjokolade ?
Denne oppskriften, som jeg tilberedte med tett og fyldig sjokolade, pistasjnøtter og strimlet hvete , vil være den nye favoritten til de som elsker sjokoladedesserter . Her er Dubai-sjokoladeoppskriften med sin originale smak !
Denne dessertoppskriften, hvor du vil føle de luksuriøse og sofistikerte smakene av Dubai i hver bit , vil sette et annet preg på bordet ditt med både presentasjon og smak. Tilbered ingrediensene dine og nyt denne deilige sjokoladen.
kr 42,90 (ink.Mva)
199,50 Kr.Kg
Ingredienser til Dubai sjokoladeoppskrift
80-g Strimlet hvete
40-g klaret smør
100-g hvit sjokolade
100-g Pistasj
1-g gullstøv
3 slippe grønn matfarge
500-g melkesjokolade
Hvordan lage Dubai sjokoladeoppskrift?
- Bland den strimlede hveten med smeltet smør og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Stek kadayıf i en forvarmet ovn på 180 grader i 15-20 minutter til de blir gylden gule.
- Knus den varme strimlede hveten rett ut av ovnen.
- Tilsett pulveriserte pistasjnøtter og smeltet hvit sjokolade i en bain-marie eller i mikrobølgeovnen på den strimlede hveten og bland med en slikkepott. Sett til side omtrent en teskje av den hvite sjokoladen.
- Pensle gullstøv på sjokoladeformene, la det være mellomrom mellom dem. Farg den hvite sjokoladen med grønn farge og påfør den på de tomme områdene av formene med en pensel.
- For å temperere melkesjokoladen, smelt to tredjedeler av den i en bain-marie eller mikrobølgeovn. Mål den flytende sjokoladen med en vekt. Tilsett sjokoladen du har satt til side litt etter litt i sjokoladen som er på ca 40-45 grader og bland kontinuerlig med en slikkepott. Fortsett å blande og tilsett sjokolade til blandingen synker til 28-30 grader.
- Fyll formene med den tempererte sjokoladen, ikke la det være mellomrom, og snu dem deretter opp ned på benken. Bank på formen for å frigjøre alt overflødig. Rens kantene på sjokoladeformene som er dekket på alle sider og la dem hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
- Legg sjokoladen på benken tilbake i bollen.
- Etter at sjokoladen i formen stivner fyller du den med strimlet hveteblanding og trykker forsiktig.
- Mål temperaturen på sjokoladen igjen hvis den har avkjølt seg for mye, varm den opp med en hårføner eller i en bain-marie eller mikrobølgeovn i ti sekunders intervaller til 28-30 grader.
- Dekk formene med sjokolade, uten hull. Skrap av overflødig og rist formen på benken, rist den hele tiden. Når sjokoladen har spredt seg helt, setter du formene i kjøleskapet.
- La sjokoladen hvile i 45 minutter til 1 time før du tar den ut av formen. Snu deretter formen forsiktig opp ned og ta sjokoladene ut av formen. Nyt måltidet!
Hva er ingrediensene i Dubai Chocolate?
Strimlet hvete, klaret smør, hvit sjokolade, pistasjnøtter og melkesjokolade. Du kan bruke konditorfarge, gullstøv osv. til å dekorere. Sjokolade tilberedt med disse ingrediensene skaper en unik smak som tilbyr en visuell fest.